Sanitair

Badkameruitrustingen

uit kwalitatieve materialen

Bij de inrichting van uw badkamer is niet enkel de functionaliteit maar ook het design en comfort van groot belang. Bij Bart Ver Eecke helpen we u graag bij de keuze van uw sanitaire toestellen met de beste prijs/kwaliteit.

Hiervoor maken we gebruik van de deskundigheid van onze vaste leverancier, waarna we enkele toonzaalmodellen aan u voorstellen. Wanneer u, als eindklant, uw uiteindelijke keuze gemaakt heeft, maken we een nauwkeurige prijsofferte voor u op inclusief plaatsing. Hierbij geven we een aantal varianten op zodat de uitwerking van uw droombadkamer perfect binnen uw budget valt.

Onze diensten

Wat bieden wij aan?

Wij staan in voor de plaatsing van uw volledige badkameruitrusting. Hierbij houden we niet alleen rekening met het functionele, maar ook, en vooral, met het esthetische.

We luisteren naar uw wensen en proberen daar zo goed mogelijk aan tegemoet te komen. Indien er iets niet binnen uw budget past, zoeken we samen naar een geschikt alternatief.

Het plaatsen van wanden, toilet, douche, bad, badkamermeubelen en lichtarmaturen, nemen we geheel voor onze rekening, alsook de aansluiting aan de verschillende leidingen. Als laatste controleren we uiteraard of alles naar behoren werkt en we geen details over het hoofd hebben gezien.

Daarna is het aan u om volop te genieten van uw splinternieuwe badkamer.

tevreden klanten

ons doel

Ons ultieme doel is dat u, als klant, tevreden bent met uw nieuwe badkamer. Of het nu om een nieuwbouwproject gaat of een renovatie, wij gaan met hart en ziel en de nodige vakkennis voor u aan de slag. Bart Ver Eecke staat dan ook garant voor:

  • Een persoonlijke, klantgerichte aanpak
  • Oog voor detail en een perfecte afwerking
  • Een goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Het gebruik van kwalitatieve materialen
contact
Vragen?

Voor vragen, contacteer ons vrijblijvend.