Elektriciteitswerken

ons aanbod

in een notendop

We helpen u graag bij de plaatsing van eenvoudige systemen tot complexe geautomatiseerde domotica, rekening houdend met uw wensen en budget.

Samen bekijken we de diverse mogelijkheden en helpen u tegelijk met het opstellen van een lichtplan om uw woning optimaal te verlichten. Ook kunt u bij ons terecht voor de keuze van uw armaturen. Hiervoor werken we samen met enkele kwalitatieve leveranciers van gerenommeerde merken.

Bij het schakelmateriaal maken we vooral gebruik maken van de systemen van Niko en Biticino omdat we hier de beste ervaringen mee hebben en vertrouwen op de kwaliteit van deze alomgekende merken.

 

het belang van

een goed elektriciteits- en lichtplan

Voor sommige lichtpunten is het belangrijk dat hier reeds van bij de ruwbouw rekening mee wordt gehouden. Bent u dus bezig met een nieuwbouwproject, bespreek dan zeker al eens samen met uw architect of hoofdaannemer welk type verlichting u precies wenst.

Er is namelijk een verschil tussen functionele en architecturale verlichting. Bij deze laatste worden verlichting en architectuur als het ware met elkaar verweven om de perfecte lichtbeleving te creëren. Architecturale verlichting heeft specifieke technische eisen waarmee men reeds van bij de ruwbouw rekening dient mee te houden.

Dat is ook de reden waarom sommige verlichting niet mogelijk is bij eenvoudige verbouwingswerken.

Niet alleen verlichting

ook aansturing van ventilatie, airco en verwarming

Als erkend technicus van zonneboilers en warmtepompen en comfort partner van Remeha Calenta condensatieketels zorgen we ook hier voor de nodige elektrische aansluitingen. Bij verbouwingswerken kijken we of uw huidige elektrische installatie voldoet voor het uit te voeren project. Indien niet, dan passen we de installatie hierop aan.

Laat u bij deze werken zeker bijstaan door een goede specialist en reken op de jarenlange vakkenis van Bart Ver Eecke.

  • Wij passen indien nodig uw huidige groepenkast aan naar een driefasen groep
  • Wij leggen of verleggen uw elektriciteit, trekken eventueel extra kabels en zorgen voor de aansluiting van stopcontacten, schakelaars en technische installaties.
  • Ook voor de aansluiting van computers en telecomunicatie kunt u bij ons terecht zodat alle huisgenoten zorgeloos van het ‘draadloze’ internet kunnen genieten.

 

Wist je trouwens dat de keuring van uw elektriciteit 25 jaar geldig is tenzij het gaat over de wijziging, de eerste ingebruikname, een verzwaring of de uitbreiding van de elektrische installatie.

 

contact
Vragen?

Voor vragen, contacteer ons vrijblijvend.